2008-10-24

Kutse raamatuesitlusele

Mul on rõõm kutsuda kõiki huvilisi järgmisel reedel, 31. oktoobril kell 12 Tartusse Ülikooli Kohvikusse Joosep-Georg Järvemaa esikromaani presentatsioonile!

Joosep-Georgi esikteos "Laipade Dünaamika" sai kaante vahele kirjastuse "Drond" abiga, kusjuures uhkusega võin öelda, et toimetasin seda mina ise oma väikeste valgete kätega!

"Laipade dünaamika" on nukrates toonides lugu matemaatikust, kes elanud kogu oma elu kui matemaatilist valemit, avastab pärast oma elukaaslase lahkumist situatsioonist, kus kõik tema tõekspidamised on korraga muutunud kehtetuteks.
Kristjan Kollomist saab mõrvar, kelle ohvrid peavad tema jaoks kinnitama numbrite dünaamikat.
See on lugu, mille sügava sotsiopaatse tausta all võib igaüks meist tunda ära oma enese otsimisi ja valu.

Ehkki minu hinnang on siinkohal arusaadavatel põhjustel ääretult subjektiivne, arvan et tegu on ühe tugevama viimastel aastatel eesti kirjaniku sulest ilmunud romaaniga.

Kirjutamisprotsess ise oli võrdlemisi lühike - mustand valmis vaid viienädalase kirjutamise järel käesoleval kevadtalvel. Pärast kohendamisi ja toimetamist sai see viimaks kaante vahele ning Joosep-Georg palub teid kõiki reedel 31. oktoobril Ülikooli Kohviku Talveada "Laipade dünaamika" esitlusele. Pakutakse snäkke ja veini. Peatüki romaanist loeb kohaletulnuile ette noor Draamateatri näitleja Anti Reinthal.

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home