2010-04-17

17. aprilli hommikul leiti Jägala jõest okstesse kinni jäänud mees.

Jõelähtme vallas Jägala-Joa külas leiti Jägala jõe kiirevoolulisest kohast täna hommikul mees.

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Viktor Pettai ütles, et teade saabus kell 11.00 ning sündmuskohale saadeti kaks päästemeeskonda.
Sündmuskohal viibinud Põhja Politseiprefektuuri kriminaaltalituse ülemkomissar Andres Triik lisas, et mees oli esialgse hinnangu kohaselt olnud jõe selles punktis okstesse takerdununa veetnud juba vähemalt kaks nädalat.

Päästemeeskondade katsed jões olnud mees kaldale hiivata nurjas aga päästetav ise, tõrjudes abipakkujaid sõimu, mõnituste ning urinaga.
Küsimusele: "mida te seal teete?!" vastas meeskodanik aga lakooniliselt ning ülbelt:

"mis see teie asi on!"

Just nimetatud fraasi alusel tehti kindlaks ka mehe identiteet. Tegu on 31 ja poole aastase tallinnlase Joosep-Georg Järvemaaga. Kuna puudub seadus, mis keelaks inimesel aprillikuus jões oksaräbusse kinnijäänuna vedeleda, jätsid solvunud päästjad Järvemaa jõkke ning lahkusid.

"See on viimane, absoluutselt viimane kord kui ma Joosep-Georg Järvemaad Jägala jõest välja aitama lähen!" lubas pisarateni solvunud päästemeeskonna ülem Valter Abuja.

Viimaste andmete kohaselt asub Joosep-Georg Järvemaa ikka veel Jägala jões, olles poolenisti kaetud oksaräbu ning triivrämpsuga.
Miljon.blogspot.com küsimusele, kaua kavatseb too sedasi külmas jõevees passida, vastas Järvemaa aga juba tuttavaks saanud ülbusega:

"Nii kaua kui tahan!"

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home