2006-03-21

Müüa koera saba

Nii, pool miljonit, kui mitte kolmveerand, on praktiliselt katusel, kui nii võib väljenduda. Baaris nimega Sofi's sai traadita internett püsti. Testperioodi esimesel päeval peale omaniku enda ja minu huvilisi rohkem ei leidunudki, kuigi sai vastavasisuline teade ka kohalike liinuksipedede listi saadetud ning baariletil kena sildike kah üleval. Ilmselt siis nimetatud läpakatega kõrtse mööda igapäevaselt ei kola ning klientidel rüperaale alati kaasas pole. Jääme paariks päevaks äraootavale seisukohale.

Tööl sai täna väike nimekiri tehtud köögiabilisele vajaolevatest vahenditest, millest osa peagi lõppemas, osa suisa otsakorral. Keskendudes köögile, kus praegu töötan, sai nimekirja mingi üle tosina asja. Kaasa arvatud kohustuslikud eri värvi mopid-harjad köögi, tualettide-riietusruumide ning söögisaali tarbeks, mida pole juba seal kuuldavasti mõnda aega olemas olnud. Lisaks veel vetsupaberi hoidjad, prügikastid vetsudesse ja riietusruumi, lambipirnid vetsu ja kemikaalide hoiuruumi tarbeks jne... Raising the standard, nagu firma lipukiri kõlab.

Olge siis kõik tublid edasi ja edendage Eesti elu. Meil aga tõuseb oktoobris, kui viimasest pealt neljaprotsendilisest tõusust on aasta möödas, miinimumtunnipalk £5.05 pealt £5.35 peale -- sedakorda siis isegi ligi 6%.

1 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

Ma usun, et paar päeva on otsustamiseks selgelt liiga väha. Kohalikud Mackenzie'd pole ilmselt sellise luksuskaubaga harjunud ;)

22/3/06 18:46  

Postita kommentaar

<< Home