2006-02-17

Nädalaülevaade

Õigemini küll kahe viimase. Esmaspäev, 6. veebruar, 07:40-15:00 -- ALBA Business Catering, Mid Calder (koht tuntud selle poolest, et seal otsustas politsei kogu küla ASBO alla panna) -- pottide-pannide pesu. Teisipäev-kolmapäev -- tants, trall ja tagaajamine. Kolmapäeva õhtu -- The Bike Station -- pea olematuks kulunud piduriklotside asendamine. Neljapäev ja reede, 08:00-17:00 -- IKEA, toataimede osakond -- laevalgustitelt tolmu pühkimine ja kaubaaluste-aluse tolmu imemine. Reede õhtu -- teel töölt koju -- jalgrattaketi mahatulek tagumiselt suurimalt hammasrattalt, viie kodara katkemine, tagaratta blokeerumine, rehvi mustrisse augu kulumine ja tasakaalu edukas säilitamine. Laupäev-pühapäev -- väljasõit Invernessi -- Loch Nessi koletise toitmine saiaga (õnnestus, ütleme, ideaalilähedaselt). Pühapäeva pärastlõuna -- The Bike Station -- purunenud kodarate ja riknenud rehvi asendamine. Esmaspäev, 13. veebruar, 08:00-17:00 -- IKEA, küünalde osakond -- laevalgustitelt tolmu pühkimine ning kaubaaluste-aluse tolmu imemine. Teisipäev, 11:00-15:00 -- Elevate -- otsepostituskirjade ümbrikusse panemine. Kolmapäev -- tants, trall ja tagaajamine, mille käigus õnnestus ehitatav WiFi ruuter lõpuks demomiseks vajaliku tasemeni konffida. Neljapäev ja reede, 08:00-16:00 -- Howie & Seath -- rebimine, voltimine ja valmistoodangu pakendamine.

Minupoolse äramärkimise osaliseks ja nädala parima tööandja (küll aga vaid) II klassi aunimetuse saab sel nädalal IKEA -- sõbralik kollektiiv, rahulik tööõhkkond, odav töölissöökla (tee, kohv, piim, puuviljad puha tasuta), 3 arvutit puhkepauside ajal Interneti kasutamiseks (puhkepause kokku 85 minutit -- 20 minutit hommikusöök, 45 minutit lõuna, 20 minutit pärastlõunane paus). Teisel päeval tuli juba orienteerumine kah enam-vähem välja -- hoone on üüratu ja ohtralt täis võimalusi mõne varuväljapääsuna tähistatud ukse kaudu siseneda külastajate eest varjatud koridoride rägastikku, kus oskuslikult ringi liikudes võib jõuda ühest hoone otsast teise, ilma et ükski ostja sind oma küsimustega tüütama pääseks. Kahjuks kestis töö esialgu lubatud kuu aja asemel vaid kolm päeva. Nimetissõrme-nimelise ergutusauhinna saab aga Elevate, kelle palvel ajati mind teisipäeva varahommikul kell 09:00 otse voodist tööle, kus peale neljatunnist rabamist tööülesandega ühelepoole saades laiutati lollil ilmel käsi ja küsiti, et kas see on OK, kui nad mu nüüd koju tagasi saadavad, sest neil enam sel nädalal midagi muud mulle teha anda pole.

Mihkel on endiselt Sofi's baarman, tema armastab stabiilsust ja rutiini. Seiklused, ohud ja ootamatused pole enam tema jaoks. Eile ta küll korra mainis, et ta võib vabalt täna tööle minemata jätta, tõdedes aga kohe, et sel juhul lastaks ta muidugi lahti. Sellega sai see mõte ka kõrvale visatud... Pole ta's enam seda noorepõlve särtsu ja sädet.

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home