2010-07-17

Staarmeikar

Kui sinust ei räägi meedia, siis sind pole olemas. See on fakt. Võtame näiteks Joosep-Georg Järvemaa. Meedia temast ei räägi; ja kas keegi on teda tegelikult näinud? Joosep-Georg Järvemaa on nagu ahm - uhke ja haruldane kiskja, kes väidetavalt teel kusagilt kuhugi Eestit väisab ja keda keegi peale Fred Jüssi samas näinud ei ole. (Ja Fred Jüssi juttu ei saa ka tegelikult nii tõsiselt võtta, sest "Neljakümne kirjale" allakirjutamisele järgnenud repressioonid ja kiusamine avaldasid maalilisel Arubal sündinud loodusehärrale kindlasti oma mõju)

Või toome teise paradoksi - kas metsas kukkuva joosep-Georgi röökimist on kuulda kui keegi samal ajal metsas ei jaluta ja seda mahlakat sõimu otsesõnu ei kuule?

Neid JGJ-ga seotud tuntud filosoofilisi paradokse on veelgi - Joosep-Georg ja kilpkonn, Joosep-Georg ja Früügialaste kuningas jne jne, aga tegelikult tahtsin ma arutada hoopis seda, et olemas ppole sind kas siis kui meedia sinust küll räägib, ent ei aseta sinu nime ette laiendit: mega, hüper, giga, staar jne jne.

Keegi pole ju kuulnud midagi paradoksist mis räägib staar-kukkuja Järvemaa mahlakast sõimust metsas?! Või hüperkilpkonna ja stellarjooksja Järvemaa suurest duellist kreekamaa palava päikese all.

Ja nüüd siis pointi juurde - miks kuradima pärast nimetab (kollane) meedia järjekindlalt - day in day out- kedagi Kaia Triisat staarmeikariks kui on ju ilmselge, et tegelik staarmeikar on noor reformierakondlane Silver Meikar?!

Mine võta siis kinni

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home