2006-06-06

Kord saja aasta kestel kordub sama kevade

Nüüd on siis see tore aastake läbi saanud. Ise jõudsin Eestisse tagasi ööl vastu reedet, Mihkel peaks millalgi täna kuskile saabuma. Riiast tulin bussiga Tallinnasse, kuna läti sõpru polnud kodus. Ja et olin üsna magamata, ei tulnudki selle peale, et kuna Viljandisse lähen, oleks võinud ju ka Pärnus maha tulla. Aga noh, sain kauem magada ja mööda Tartu maanteed vändates rohkem päikese käest põletada.

Suurem osa nädalavahetusest möödus Karula veskis, kus toimus järjekordne ee.kevad, mis aasta-aastalt üha rohkem raadioamatörismi ümber hakkab keerlema. Pühapäeva pärastlõunal sai sõidetud Kolga-Jaani, kus Villem Reimani päevade raames Fraternitas Liviensis üle mitme aasta EÜS-ile jalgpallis ära tegi tulemusega 5:2 (poolaeg 3:1). Tartusse ei viitsinud aga jällegi vändata ja sebisin end EÜS-i bussi peale, kus paarkümmend vaba kohta juhtus olema.

Nüüd siis tegelen aklimatiseerumisega ning Eesti suve nautimisega. Järgnevad nädalavahetused pea kuu aega kõik ette ära juba planeeritud nii et igav ei tohiks hakata. Soovin kõike paremat ka kõigile teile, kes te meie tegemistel silma peal hoidsite ja ehk Mihkel veel midagi siia kirjutab, nii et päris ära unustada seda paika siin ei maksa. Ja kes teab, mis tulevik toob. Või kuhu viib.

7 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

Liviensise võidu üle tõesti hea meel, seda enam, et hea õnne puhul võinuks seis ka 10:2 olla. Ise küll kehva vormi või selle puudumise tõttu platsil ei käinud.

6/6/06 13:25  
Anonymous Anonüümne sõnas...

kus sa nüüd elutsed siis ?
raasikule ei satugi ve?
Kristjan

12/6/06 13:42  
Blogger Joosep-Georg sõnas...

Hetkel Tartu/Elva kandis. Kunagi ikka satun.

12/6/06 15:19  
Anonymous Anonüümne sõnas...

homme on siis see pidu?
ma sinna ei jõua, eks kunagi näeme
Kristjan

15/6/06 17:37  
Blogger Joosep-Georg sõnas...

Pidu on laupäeva õhtul-öösel vastu pühapäeva.

15/6/06 20:01  
Anonymous Anonüümne sõnas...

Head pidutsemist ja öelge endale,et alkoholi me ei vaja,sest 11.juunil sündinud MIHKEL ei taha häirimist.Palju õnne Mihkli vanematele ja tema ristiisale Joosepile.Malle.

17/6/06 13:59  
Anonymous Anonüümne sõnas...

hr. Oras, palun väljuge tsüklist

29/6/06 08:51  

Postita kommentaar

<< Home