2006-05-28

Rattata ja rattaga

Sada aastat pole olnud mahti kirjutada. Tegemist on olnud. Nii Šotimaal kui ka mandri-euroopas. Hetkel siis jälle graafikusse tagasi jõutud -- Riiani 4 päeva ja hetkel Suwalki's :)

Öösel vastu kolmapäeva siis sõitsin Berliinist Poola piiri poole ja kui mingi vähegi koht paistis, keerasin telki. Neljapäeva hommikul võtsin suuna Gorzow Wielkopolski peale, õhtuks sain üle piiri ja reede pärastlõunal olin kohal.

Rattapoes läks hästi -- kui oma stoori neile ära olin rääkinud, võeti kohe asi ette. Uus tagavelg -- 105 slotti, uus kett -- 35 slotti, tirr -- 50 slotti, vändad ja esihammasrattad -- 105 slotti. Minu tungival nõudmisel lubati mul isegi endal asi ära teha, milleks kulus tund ja 15 minutit.

Edasi siis sõitsin kohta nimega Strzelce Krajeńskie Wschód, kust hommikul kell 8:12 sai võetud rong Varssavisse. Seal siis sai pärast traditsioonilist paari õllet sõidetud järgmise rongipeatuse suunas telkimispaika otsima. Nii ma siis siiamaani jõudsingi.

Šotimaalt saabunud uudiste kohaselt olla aga Allan Loch Ness'i peal Nessie't näinud ja Mihkel oma Lõuna-Ameerika tüdruksõbraga abiellumispaberid sisse andnud. Lootvat enne Mihkli Eestisse tulekut asja ära vormistada ja tolle isa pidi kah kohale lendama selleks puhuks. Ei oskagi midagi tarka selle peale ise kosta.

Egas midagi, astugem edasi tulevaste katsumuste suunas ja eks siis varsti näeb.

2 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

Ennist oleks soovitanud Mihklile ennetava abivahendina v2hem juua.

Kuna nyyd on ilmselgelt liiga hilja ei j22 muud yle kui soovitada rohkem juua. :)

krt nii v6ib veel endalgi tekkida isu shotimaal 2ra k2ia :s

29/5/06 02:34  
Anonymous Anonüümne sõnas...

ehh, päris pikalt läheb see asja ajamine jalgratturitel, 75 minutit, ju ikka mõjub sadul halvasti ...

30/5/06 14:19  

Postita kommentaar

<< Home