2005-11-02

Eestil on päevad...

Nagu tähelepanelik kommentaator märkis, on tõepoolest Eestil siin päevad. Algasid esmaspäeval, kui lihtsurelikud said The Milnes nimelises kõrtsis elusat välisministrit näha. Ise unustasin minna kahjuks.

Eile said tähtsad delegaadid omi tagumikke higistada mingil seminaril ja pärast seda linna peal hingehinda maksvaid pärlendavaid kulinaid kokku osta või siis kõrtsides ambroosiat sisse kallata, kes mida eelistas. Õhtu lõppes Šoti parlamendis, kus kuulati Eesti rahvuslikke viisikesi ja võeti veel mõned dringid man.

Järgnevad päevad peaks kava kohaselt jätkuma samas stiilis - näitused, seminarid, kontserdid, torupillikääksutamise ja leelotamise vöörkšopid, vastuvõtud, külastused erinevatesse viskitööstustesse, šopingutuurid ja kosutavad-väsitavad joogid-söögid nii et nii mõnelgi tuleb paar numbrit suuremad püksid osta, et tagasilend vaid suspede väel poleks.

Reedel läheb aga madinaks - Mahtra meeste ja kohalike seelikukandjate vahel. Avalöök antakse Paisley staadionil kell 19 kohaliku aja järgi. Olles juba Glasgow lähedal, on pärast seda plaan liikuda edasi kuulama rütmilist müra - drum'n'base, kui soovite - ja pärast seda veel ühel jätkupeol osaleda et hommikul buss tagasi kodulinna võtta.

Niipalju siis sellest...

2 Kommentaarid:

Blogger Triin :) sõnas...

Küsin hirmsa tahtmise ajel - kas oled juba ruuduseeliku muretsenud, et seda siin kodumaal kanda?

5/11/05 10:35  
Blogger Joosep-Georg sõnas...

Ei, veel mitte. Jääb kevadesse.

6/11/05 02:50  

Postita kommentaar

<< Home