2009-08-26

Tśetśeenias plahvatas neli miilitsat

Eile lõuna ajal toimus kurioosne sündmus kolme kilomeetri kaugusel Tśetśeenia pealinnast Groznõist. Alkunasi väikelinnas plahvatasid täpselt keskpäeval linnakese kõik neli miilitsat.
Kaks korravalvurit Rashim Tugullajev ja Vitali Guśtsin plahvatasid politseijaoskonna vastmuretsetud patrullautos Vaz 2103, miilitsaseersant Karim Hulludabartijaev turul arbuusileti juures ning jaoskonna ülem miilitsamajor Gennadi Vasjuk keset kolmanda astme ülekuulamistoimingut, mille käigus ta parajasti proovis tõsta üles palgalise koristaja Valentina Pissarenko seelikut.

Tsetseenia miilitsaülem kindral Grigorjev avaldas lühikeses pöördumises kaastunnet plahvatanutele ja nende omastele ning tuletas hea sõnaga meelde major Vasjuki, kes olevat olnud piirkonna miilitsajõudude au ja uhkus ning üks vähestest, kes oli tegelikult sooritanud autojuhieksami, mitte lubasid lammaste eest soetanud.
Grigorjev avaldas lootust, et süüdlased - kelleks tõenäoliselt on kadunud terrorist Islam Bugurdavaijevi vaim, saavad õiglase kohtu ette toodud ning ka õiglaselt ning valjult karistatud.
"Ei mingeid neitsisid Bugurdavaijevile!" lõpetas Grigorjev.

Seni lahenduseta ning pealtnäha iseeneslik miniplahvatusmaraton meenutab eelmisel kuul Jakartas toimunud juhtumit kui kuus töötut keelpillihäälestajat süttisid simultaanselt põlema ning põlesid vaatamata kohaliku tuletõrjekomando ennastsalgavale pingutusele kuus tundi tasase ent tubli leegiga.

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home