2005-08-25

Purjuspäi sõitmisest...

... on niipalju kasu, et kui ma päris umbjoobes pole, siis olen ma vähemalt pisutki ettevaatlik. Nii nädala eest mõtlesin endamisi, et kui peaksin kunagi autole pihta saama, siis see juhtub tõenäoliselt kaine peaga. Ja täna juhtuski!

Töölt kõrtsi kihutades pööras äketse John Lewis'e parklast läbi esimesel rajal seisva autoderea otse teisele rajale mulle ette üks naisterahvas oma ostukäruga, kordagi vaatamata, ega kedagi tagant tulemas pole. Sain niipalju hoogu maha, et üle kapoti lennates maandusin käppadele ja verdki ei voolanud kuskilt.

Et jätta väike mõtlemisaeg oma nõudmiste formuleerimiseks, vahetasime telefoninumbreid ja märkisime üles õnnetuses osalenud auto numbri :) Väänasin käiguvahetaja õigeks tagasi ja jätkasin kergelt kaheksas tagaratta ja peaaegu üldsegi mitte kaheksas esirattaga oma teed. Loodetavasti õnnestub homsed 40 tööle-tagasi kilomeetrit ära teha, laupäeval saab parandusse.

3 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

Sa kysi ikka miljon naela ja ta maja.
Kas sa kaid toesti 40 kilti toole ja tagasi?
Seljuhul , hindan korgelt, Tour de Estonie pole enam kaugel.

Joudu
ksv!Rootsi

26/8/05 14:17  
Anonymous Anonüümne sõnas...

Kui tema süüdi oli, siis nõua ikka korralikult sisse! Tal tuleb hoopis palju rohkem jama politseiga kui sinuga.

Kui ta päris miljunit ei anna, siis kysi pool kuu palgast. Heaga nende ahveristidega kaugele ei jõua- järgmine kord sõidab sust lihtsalt üle ;)

27/8/05 12:31  
Blogger Joosep-Georg sõnas...

Noh, eks ma kihutasin kah, üle 50 km/h polnud ehk, aga 40 km/h küll :) Ja parandamine võttis ainult 2 tundi ja £4.50, pole nagu mõtet eriti midagi nõuda :)

30/8/05 00:52  

Postita kommentaar

<< Home