2005-07-16

sõbrad, teiega on hea ...

Oeh. Tuleb alustada ohkega. Sellise poolrõõmsa "ma-olen-nüüd-tagasi-kodumaal" ning poolkurva "Edinburghis-oli-erakordselt-tore" tüüpi ohkega. Võin ametlikult nimetada ta hetkel oma lemmiklinnaks. Midagi väga erilist ja salapärast on tema kitsastes käikudes ja mitmetel korrustel looklevates tänavates. See ei ole ainult aeg, millest need kivist seinad imbunud on. Veel enam : mitte ainult kivist seinad ei loo seda kohta vaid meri ja mäed ja... Seltskonna üle ka kohe üldse ei kurda :) Häid lambaid mahub ikka palju ühte lauta. Olgugi, et väga väiksesse sellisesse. Soovin teile kõigile Hillendis suurt sooja ja asjalikku suve :)

2 Kommentaarid:

Blogger Joosep-Georg sõnas...

No tore on, otsi aga järgmine külastaja välja ja saada ta siiapoole teele :) Ja las võtab mõned plokid sigarette kah kaasa ;)

16/7/05 19:33  
Blogger Universumi Direktor sõnas...

Aga olgu ettevaatlikud! Eilses Scotsmanis oli artikkel eestlaste kohta Edinburghi parkides. Et kuna kohalikud annavad neile süüa, siis nad ei lendagi enam talveks koju, vaid jäävad siia talvituma. Looduslik tasakaal ning liigi karakteristikud ongi juba lootusetult sassi löödud. Igasugune eestlaslik jonn ja jäärapäisud on kadunud. Kui tuleb kohalik saiapätsiga, siis keksivad ligi ja nokivad lausa käest saiatükke ja vorsti.

17/7/05 12:16  

Postita kommentaar

<< Home