2011-05-06

Tantsud vangidega

Näed siis, ennustasin aasta alguses, et uue menuka saate "Tantsud vangidega" võidavad Villu Reiljan ja Ester Tuiksoo, aga tundub, et vähemalt esialgu kipub rahva poolehoid Anna-Maria Galojani ja Kaimo Järviku poole kalduma.

Saan inimlikult asjast ka täiesti aru. Galojani Prada kingad ja Gucci aksessuaarid annavad kõneainet ja tekitavad kadedust. Ei teagi samas, miks see Järvik nii popp on?
On teine ju üsna ilmetu kuju, aga eks anna tema erakondlik taust samas võimalust lõputuks ilkumiseks.

Millegipärast tundub ikkagi, et laulusaade oleks kõigile eelpoolnimetatuile kuidagi sobivam. Villu võiks astuda prozektorite valgusesse roheline sulega müts peas ja vast tagasi saadud kaheraudne üle õla ja esitada Kukerpillide megahitti "Jahitrofeed". (Kuna ta on ikkagi rahvamees, siis võiks ta kahe salmi vahepeal publikuga suhelda. Hõigata näiteks: "Kaks ja pool aastat tingimisi, kallis publikum - pole paha!")
Anna-Maria võiks tõmmata jalga Dolce ja Gabbana nahkpüksid ja esitada Elvise "Jailhouse Rock´i". Kaimo Järvikule jääks Ben Gibbardi "Little Bribes" (Või äkki mõni duett koos Priit Lantiniga? Näiteks The Falli "Put away").

Ester Tuiksoo...-ilmselt oleks kõigile parem kui tema ei laulaks, aga nagu ütles Andrus Kivirähk Vargamäe vanades ja noortes oma nimekaimust peaministri suu läbi: Tuiksoo memm võib küpsetada külakostiks kapsapiruka!

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home