2007-05-10

Eesti paistab

Jõudnud Berliini ümbritsevatesse metsadesse, asusime laagrisse, et enne otsustavat rünnakut pisut puhata. Ent öösel saatsid õelad Berliinlased meile kallale karjakaupa nirke, nugiseid ning metssigu ning hommikuks paduvihma, mis kestis järgmised 24h.

Veini ja saiatagavarad lõppenud, otsustasime siiski oma varjupaigast välja murda ning metselajaid ning ilma trotsides Berliini peale sõita. Meie vaprus kandiski vilja ja Brandendburgi väravad tervitasid meid juba eredas päikesesäras.

Uneledes võidujoovastuses toimus edasine reis aga juba kui linnutiivul ja ilma suurema vastupanuta ning järgmistes kauneis mälupiltides leiame end juba lõunanaabrite pealinnas Riias hõrgutavaid sööke ja jooke nautimas.

Sõbralike Läti vägede käest kasutada saadud soomusrongiga oleme nüüdseks jõudnud Valga alla. Meie univormidele lastakse sisse viimseid viike ning ordenitele antakse viimast lihvi, et neilt kiirgav võidusära kellelegi märkamata ei saaks jääda.

Homme jõuame Tartusse ja kõigil soovijail on võimalik alates kella 18-st aadressile Jakobi 52 tulla meile austust ja imestust avaldama ning rohkelt ka igasugu andameid ning kingitusi tuua. Lilli me ei söö.

0 Kommentaarid:

Postita kommentaar

<< Home