2006-09-24

Lopuks ometi!

Erinevate raamatute tiitellehtedel leiame uldreeglina kauneid puhendusi tudruksopradele, abikaasadele, emadele, sopradele, narkootikumidele, autodele. Sama voib todeda ka paljude filmide kohta jne.
Mina tahaksin teha puhenduse oma orgasmi puhul. Ma puhendan oma viimase orgasmi Nelson Mandelale, kellel ma motlesin, et mitte liiga vara tullla! Pikka iga Nelson!

Samas kasutan juhust ja onnitlen Eesti rahvast, et seoses täna Estonias toimunud sundmustega voi siis tänu neile onnestub Eestil järgmise viie aasta jooksul kokku hoida riikliku matuse kulud!

Tervitustega,

Mihkel

2 Kommentaarid:

Blogger Larko sõnas...

Pean Sind kurvastama, Mihkel: ka endiste presidentide matused on kombeks riiklikuks teha. Nii juhtus ka president Meri matmisel. Seevastu soovin president Rüütlile, kes enam riigivalitsemisega tegelema ei pea, pikka ja mõnusat pentsipõlve. Ehk ei olegi vaja teda järgneva viie aasta vältel matta.

24/9/06 09:33  
Blogger Universumi Direktor sõnas...

Väga oige tähelepanek, muide! Ja teisest kuljest, kas peabki neid matuseid nii hirmsasti pelgama - pigem voiks sellest midagi 19 sajandi laulupeo sarnast teha. Igast maakonnast soidavad inimesed vedruvankrite ja naiste ja lastega kohale. Vaatavad koolnud ja mugivad rosinasaia ja siis kui ametlik osa on moodas ja vanainimene ära maetud, hakatakse olut ja viina jooma. Tommatakse sormekooku ja hupatakse ule lokete nagu jaanipäeva ööl, ja mis olekski veel paslikum elik sumboolsemki kui et uus elu eostatakse olleuimas peaga vana matustel! Eestimaa su mehemeel ei ole mitte surnud veel!!

24/9/06 18:26  

Postita kommentaar

<< Home