2006-01-10

Drink no more than six bottles of whisky a day

Valitsus meil siin ikka rahva tervise ja heaolu pärast muretseb - igasugu kampaaniaid käib kohe paari tosina kui mitte rohkema jagu - küll füüsilise aktiivsuse propageerimiseks, küll narkootikumide kahjulikkusest teavitamiseks, küll selleks, et inimesed ei unustaks käsi pesta. Nüüd on siis oma kampaania saanud endale ka sool - Eat no more than 6g of salt a day.

Et oleks popp ja noortepärane, toetasin möödunud nädalal seda kampaaniat ka mina, töötades toredas ettevõttes nimega Simply Organic, kus vaaritatakse pea et soolavabasid ja maitsetuid kuid see-eest väga isuäratava väljanägemisega roogasid, mis on veel eriti isuäratavad, kui kõht parasjagu tühi juhtub olema.

Ok, tegelikult sain selle töökoha agentuurist, viskivabrik sel aastal veel mu teenuseid pole vajama hakanud. Töö Simply Organic'us oli aga simple - kas siis villimisosakonnas joogipudelitele alumiiniumlatakaid peale sulatades või söögikausikesi kiletamismasinast välja võttes või siis köögis kartuleid-porgandeid läbi koorimis- ja hakkimismasinaist läbi lastes. Omamoodi fun oli ka kookospiimakonservide avamine. Töötajaid selles miniatuurses tehases korraga tööl ca 15-20, kellest neljandik kontoris toole soojendab.

Meelis ja Gloria on viimasel ajal tööga pisut kuival. The Temp Agency millegipärast neile tööd ei paku, mulle aga helistab küll. Täna õhtul olin neli tundi Alba Business Catering'i poolt opereeritavas elektroonikatehase Jabil Circuit töölissööklas Mid Calder'is (töötasin seal pühadevahelisel ajal möödunud aastal, kui mäletate).

Eile tegin endale meelehead väikese shopping'utuuriga - tulemuseks kaks Le Coq Sportif jopet JJB Sports'ist minuarust väga mõistliku hinna eest - kõrvalolevast TK Max'ist oleks sama raha eest vaevu üheainsa saanud (ja veebisait on neil kah hirmus ressursiröövel), siis kast õlut ja 100-ne pokkerikomplekt, mis mõlemad said ka õhtu jooksul operatiivselt läbi testitud - töötasid. Siinkohal endale väike märge, et ära ei ununeks - kaks tundi und pole piisav, et järgmisel päeval õigeaegselt tööle jõuda.

Ongi vist kõik. Elage siis ikka hästi edasi ja nautige good british entertainment'i näiteks huumorisarjade Little Britain ja Man Stroke Woman näol.

3 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

Nojah, huumorisarjad... Kas Sugar Rush ka ikka jatkuvalt veel jookseb? T2itsa tore "hoomori sari" oli omal ajal.

K2nguru

11/1/06 15:37  
Blogger Joosep-Georg sõnas...

Ei, see sai otsa.

11/1/06 22:11  
Blogger tigrib sõnas...

The computer says 'no'...k8hhh

v6i

You can never just say I look nice, can you.

Igatahes, maitse yle ei vaielda, aga m6lemad on lahedad koomuskid.
J-G, ega sai tia millal uus osa ManStrokeWomanit ekraanile tuleb?

12/1/06 13:44  

Postita kommentaar

<< Home