2005-12-04

Hinda vähest...

Üks truist blogilugejaist juba küsis täna, et kuidas siis mu reedene programm õnnestus. Võiks vastuseks öelda, et õnnestus. Tööandja oli üsna lahke tunnistust välja kirjutama. Pangas aga öeldi, et kuna mina olen eiranud reeglit, mis ütleb, et arvelt ei tohi raha välja võtta rohkem kui seal on, siis minu kätte nad lähemal ajal eriti rohkem raha usaldada ei tahaks.

Sotsiaalkindlustuskontoris öeldi, et olen tulnud oma paberipatakaga valesse kohta ja peaks hoopis minema linnavalitsusse. Heakene küll. Et aga linnavalitsus reedeti kell 15:40 kodanike vastuvõtu lõpetab ja paljalt juba pangas oli kulunud tund ootamisele, oli selle asjaga kah selleks nädalaks ühelpool.

Siis veel kriisilaen... Kell on 16:10. Sotsiaalosakonnad aga kell 17 kinni pannakse, kust tsekk antaks, kui peale pooletunnist ooteresiimi ja veerandtunnist vestlust positiivne vastus antakse... Kui antakse. Ja et minu elukohajärgne osakond just pooletunnise rattasõidu kaugusel oli, siis polnud lihtsalt mõtet enam helistada.

Tänan tähelepanu eest.

Teistel läheb aga hästi - Oras, assistant bar manager, on praegu Eestis venna sünnipäeval ja tuleb esmaspäeval tagasi. Mina saan reedel jälle üle pika aja esimese palga ja saan pisut panustada käesoleva kuu üüri maksmisesse, mida teeme tavapärasest poolekuise hilinemisega (landlordiga saime õnneks ses suhtes kokkuleppele). Ja ehk ei võeta meilt sel kuul veel ka Interneti-ühendust ära.

Kuldkepp paar nädalat tagasi ühes firmas ajutise tööjõuna nõusid pestes avaldas aga härradele firmajuhtidele sügavat muljet ja talle pakuti pühade-aegseks perioodiks "püsivat" tööd köögiabilisena, et ta saaks nende juures oma nõudepesija-võimeile selleks ajaks piisava rakenduse leida. Praegu saabus ta aga just tagasi silver-service tegemiselt Portobello jahisadamast...

Jääge meiega...

4 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

kallid sõbrad vaatasin teie pilte ja... arvan, et oleksite poole rikkamad kui te ei jooks niipalju...
igastahes edu... kui lähete iirimaale siis tervitage mo 6deraas Mariliisi

5/12/05 18:32  
Anonymous Anonüümne sõnas...

ehh mind kylls

5/12/05 18:32  
Blogger Joosep-Georg sõnas...

Kes ütles, et me Iirimaale lähme? Ja kes ütles, et me joome niipalju?

5/12/05 19:26  
Blogger don Digimon sõnas...

Jamal poisid!
Tegelt mul on hea meel, et teil seal kaugel eksiilis ikka asjad pisitasa sujuvad. Vähemasti lootust ei tohi kaotada. alati võib ju olla hullem...
Seega tuleb olla (kasvõi ajutiselt) rahul selle kasinaga, mis meile parasjagu antud hetkel on. Sest nii on. Selle elu säädus ja säätus.

Olge tublid ja andke oma tegemistest ikka märku!

8/12/05 15:09  

Postita kommentaar

<< Home