2005-05-22

Täna räägime siinsest töökultuurist

Ehk siis sellest, mida siin eriti ei eksisteeri. Aga selles pole süüdi mitte ainult šotlased, sest viimastele sekundeerivad kõvasti (ja annavad kohati lausa üleinimlikuna tunduva panuse) lõunaeurooplased! Mind, kainet ja kaalutlevat ning skeptilist inimest paneb pead vangutama selline übermensch'lik oskus tööst kõrvale viilida - ku ise ei näeks, ei usuks!! Bravo, minu kummardus kõigile prantslastele, itaallastele, portugaallastele ja eriti hispaanlastele - kui töö tegi ahvist inimese, siis kes nemad on?! Mina küll ei tea.

Aga nüüd natuke lõbusamatel toonidel - teel internetikohvikusse, kuulsin ühest inimgrupist mööda minnes, et täna hommikul kell viis oli keegi enesetapu sooritanud! Inimfantaasia on ikka piirideta, kas pole!?

Mis puutub minusse ja Georgi, siis kõht on meil täis, puhas linane riie seljas ja ka šoti aktsent hakkab tulema. Sedasi.

Head naistepäeva kõigile!!

Mihkel

1 Kommentaarid:

Anonymous Anonüümne sõnas...

Tõenäoliselt on tegemist pikaajalise teadusliku eksperimendiga, kus eelnimetatud lõunaeurooplased püüavad kindlaks teha, kas vastupidine protsess suudab uuesti inimesest ahvi teha

23/5/05 11:03  

Postita kommentaar

<< Home